Работно време: 13-18 ч.,без неделя

гр. Благоевград , Широк център
80 лв.преди 1 час
Основни данни
години:27 г.
ръст:161 см.
тегло:69 кг.
коса:Руса коса
очи:Сини очи
гърди:Естествени, размер C
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
Разполагам с постоянен добре изглеждащ терен с климатик, който не се доплаща от клиента. Наоколо е без синя или зелена зона-ул.Тодор Александров,бл.69,вх. единствен,триетажното блокче точно срещу входа на хотел Феникс.
Нямам колежки.

Идването е само с 15 минути предварително записване, защото няма как да знам с точност в колко часа ще приключа с предния клиент, тъй като цигара и душ са извън часа, а за него не засичам и аларма.
И все пак не винаги е възможно да ви приема на момента независимо че сме се уговорили току що, защото понякога има друг клиент, който е в района и свободен да дойде веднага, и в случей че не отговарям по телефона а сте на адреса трябва да изчакате на пейката долу или да изпиете нещо в хотела, ако сте без собствена кола. Заплащането се извършва предварително.
В цените се включват масаж,докосване по дупето,гърдите ми и интимната зона,целуване на гърдите ми,смяна на пози, турска, лизане на топките, френска без, свършване на лице, гърди или уста.

до 30 мин. =60 лв.(1 свършване)

до 1 час=80 лв.(2 свършвания)

фетиши-простатен масаж, федерос(анилингус, риминг)+80 лв. доплащане

Не приемам обаждания от скрит номер и кликване.
Kогато имам пропуснато повикване кликвам еднократно от същия номер до 1 час след това.
След като си тръгнете ви изтривам номера,така че дискретността е пълна.

Kогато е изключен номера съответно не работя, а и понякога приключвам преди края на обявения час. Така че без уговорка по телефона при идване до адреса или пред апартамента ми независимо познаваме ли се вече няма да ви бъде отворена вратата, нито ще разговаряме изобщо.
Това важи и при уговорена среща ако не мога да отговоря на обаждането ви и решите да звъните директно на вратата ми.

⛔️ Всяка отбелязана услуга е по преценка на място,и ако не се приложи или времетраенето на срещата е по-кратко цената си остава същата!
⛔️ Напълно изключени са секс без презерватив,анален секс, целувки уста в уста и всякакви грубости към мен!
Говорими езици
✓ Български  ✓ English