Escort Diana ❤️GFE ❤️

200 лв.преди 15 часа
Основни данни
години:25 г.
ръст:165 см.
тегло:52 кг.
коса:Черна коса
очи:Черни очи
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
Казвам се Дияна и съм от София :)
Много бих се радвала да Ви дам релакса и удоволствието, от които имате нужда!
Аз съм естествено привлекателна, извита дама, висока 167 см, 55 кг, с дълга тъмна коса, черни очи. Имам мъдростта, опита и търпението. Като независим ескорт предлагам много по-вече от естествена красота. Моят характер е топъл, приветлив и мил. Духът ми е висок и енергичен.
Обичам по-дълги срещи, като срещи за вечеря, нощувки, а също и партита.
Взаимното уважение, дискретност и маниери са наистина важни за мен!
Моето време е ценно, тъй като е ваше, и съм на разположение само за сериозни запитвания!
Ако сте в хотел, след обратна връзка, чрез рецепция, ще се видим в уговорения час.

Надявам се да срещна нови и позитивни хора, с мен лесно се комуникира)
Посещавам целия регион в Благоевград и около Благоевград, но минимум посещение за 2 часа стандартна услуга и транспорта отделно се заплаща, като имате предвид че един час стандартен секс е 200 лв, 2 часа 400, транспорта е гориеото от София и обратно. Екстрите отделно ср договарят на място с доплащане разбира се.
Регионите и градовете, които мога да посетя са Дупница, Сапарева баня, Благоевград, Кресна, Предела, Разлог, Банско, Гоце Делчев ,Кюстендил ,Петрич
И Сандански както и всички останали в околностите. Среща с мен стаеа с предварителна уговорка единственно и само по телефона.
За повече часове правя отстъоки, най -добрата оферта за вас е 6 часа 1000 лв с един час бонус от мен, услугата е стандартен секс с включен еротичен масаж, френска с кондом секс и отлична компания от моя страна. Гарантирам коректност и най -добре похарчени пари, ако сте решили да се забъвлявате и търсите най -добрата компания от младо и красиво момиче като мен.
Цената за 6 часа Girlfriend Expiriens със всички екстри за 6 часа с отстъпка е между 1500 и 1800 лв в зависимост от екстите, които ще пожелаете.

Благодаря Ви за отделеното време!
Поздрави ❤️)
Говорими езици
✓ Български  ✓ English