Monica Sweet Angel

150 лв.преди 10 часа
Основни данни
години:21 г.
ръст:160 см.
тегло:60 кг.
коса:Руса коса
очи:Пъстри очи
гърди:Естествени, размер B
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
ВНИМАНИЕ : Ако видите мой снимки на обява от друг град , не съм аз гарантирам ви , всяка моя снимка е с личен мой номер и воден знак !!!

Аз ще бъда жената, за която винаги сте си мечтали и ви уверявам, че няма да съжалявате, защото преживяването ни ще бъде магическо.
Нека ви се представя господа , казвам се Моника и съм висока, обръсната ескорт дама на 21 години с голям естествен бюст.

При ваше желание , може да ви пратя снимки в лице само в вайбър у уатсапп !!

При мен ще можете да се насладите на общуване на високо ниво, добра и приятна компания и индивидуален подход спрямо вашите лични нужди.
Имам изградени принципи на работа, така че ако държите на приятни моменти, отдаденост, усмивка и разбиране, заповядайте.

Споделете ми фантазиите си и аз ще дам всичко от себе си, за да ги реализирам. имам богато въображение и съм много палава, за мен ще бъде удоволствие да си поиграем. насладете се на моето уникално внимание.За уговорка с мен , моля 30мин преди среща да се обадите .На скрити номера и смс-си не отговарям , спестете губенето на време !!

Очаквам да се обаждат хора с ясна представа какво искат , нека не си губим времето взаимно с излишни разговори извън обявата !!

150лв - 1ч/стандарт/ - 100лв - 30мин / стандарт .

Не се колебайте а ми се обадете сладури ;*
Говорими езици
✓ Български  ✓ Türkçe  ✓ English