Нова в вашият град очаквам ви

120 лв.преди 5 часа
Основни данни
години:19 г.
ръст:168 см.
тегло:56 кг.
коса:Черна коса
очи:Сини очи
гърди:Естествени, размер C
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
Предлагам нежност и взаимни удоволствия.

В цената влиза стан дартен секс, френска С КОНДОМ .

* 30 мин. - 80 лева * (едно свършване)
* 1 час - 120лева * (две свършвания)

Тази услуга е възможна само по моя преценка на място според хигиената ви. Имайте в предвид, че всеки един,който има видими проблеми или ниска хигиена ще бъде върнат при срещата!

Разполагам с хубав терен с удобно място за паркиране. За уговорка ми се обадете 15-20 минути предварително, за да ви дам адреса си.

При неспазена уговорка - номерът ви ще бъде блокиран. При грубо и просташко отношение - срещата ни се прекратява. Ако отношението ви по телефона не ми допадне - ще бъдете блокирани.

*** Всеки един, който се обажда с въпроси от сорта на ”какво предлагаш”, ”каква е цената”, ”може ли за после, може ли за утре” и подобни простотии - ще бъде блокиран директно. Всичко е описано в обявата - много моля да се обаждат хора с ясна представа какво и кога искат, за да не си губим времето взаимно. Ако сте решили, че искате да се срещнете с мен и описаните услуги ви допадат - звъннете за уговорка, аз съм на разположение между 24/7ч. всеки ден. Благодаря. ***

Работя само с възпитани господа, които се отнасят с уважение към една жена. Същото ще получите и от моя страна. Гарантирам дискретност и очаквам същото. С ХОРА ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОТ НЕ РАБОТЯ

Очаквам сериозни обаждания!
Говорими езици
✓ Български