Дебора Вип Ескорт 🔞🚕 Правя страхотен кекс

200 лв.преди 16 часа
Основни данни
години:25 г.
ръст:160 см.
тегло:50 кг.
коса:Черна коса
очи:Черни очи
гърди:D
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
❤️Здравейте, казвам се Дебора! 🔞
❗️Имам удоволствието да Ви се представя с няколко думи: млада, красива, умна с приятно чувство за хумор. Много изпепеляващо страстна девойка жадуваща за силни емоции с много страст!
❗️Моля, прочетете внимателно обявата ми със условията за среща с вас.
☎️ Ще ми бъде приятно да се запозная и намеря нови приятели, като среща с мен става с предварителна уговорка по телефона няколко часа по рано, за да пътувам спокойно и стигна до вас в уговорения час, като транспорта се заплаща от вас за ваша сметка, защото реално живея в София.
❤️Ще бъда Вашата перфектна тайна приятелка и ще Ви предложа перфектно обслужване каквото вие очаквате от мен.Мога да ви сготвя домашна вкусна храна ,страхотна кулинарка съм и правя много вкусен кекс не само секс .
Предлагам среща за минимум 2 часа, като цена 400 лв, срещата протича с приятна компания с красиво интелигентно девойче, френска и страстен секс, който дълго ще помните заредени с положителна енергия и емоция.
За повече време правя отстъпки: като цена за вечер 1000 лв.
Посочените цени са стандартна услуга, ако искате някакви екстри разбира се договорката става на място с допълнително доплащане,
Обещавам, че при срещата ще Ви очаровам със сексапил и добро отношение.
Целувки от мен Дебора!
Говорими езици
✓ Български  ✓ English