Семейна дама....

200 лв.преди 2 дни
Основни данни
години:51 г.
ръст:169 см.
тегло:65 кг.
коса:Кафява коса
очи:Кафяви очи
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
Здравейте, пиша обявата от името на съпругата си, с която сме 25 г. заедно. Бивша директорка на банков клон, тя не е била професионалистка, в живота си е имала мъже на брой колкото пръстите на едната ръка, иска всеки мъж с който ще се среща да и даде емоция , тя да бъде като реална любовница за него, иска да завърже и дългосрочни контакти със сериозни мъже, тя е много позитивна усмихната дълги години директорка на клон на банка , желае хората с които се среща да бъдат емоционално настроени за свещи
Съвсем обикновенна жена на 51 г, съпругата ми няма никакви корекции, напълно естествена .
Иска дългосрочни връзки и срещи със сериозни мъже и момчета, тъй като не работи вече, ще е нужно подпомагане от ваша страна, 200 лв за час и половина, е минимума на еднократна среща, която протича в нежен, емоционален характер , свещи , масажно олио, всичко от сексуален характер,за по дълги срещи или екскурзии заедно , трябва предварителна уговорка на живо, със съпругата ми държим на срещи със медицински здрави и хигиенно перфектни мъже и жени, ако това е доказано няма нужда от презервативи, мъжете са свободни да свършват вътре в дамата, и навсякъде по нея, при срещи с постоянен характер и сериозни и готини хора при месечно подпомагане , подпомагането ще бъде доста по ниско!
За дългосрочни връзки е възможно срещи в удобни часове и дни.
Съпругата ми харесва идеята и за контакт с повече от един или двама мъже едновременно, ако сте организирани и сериозни , може да се помисли и за такава среща и да пробваме!
За срещи изпратете ваша снимка на телеграм или уатс ъп на номера и желана дата и час за среща, срещите се записват предварително поне 3,4 дни!
Ако търсите кифла, кукла или проститутка подминете тази обява.
Съпругата ми е съвсем обикновенна усмихната и положителна дама, която иска да намери мъже на които да даде всичко от себе си
Говорими езици
✓ Български