30г Рени изпалнителка на всякакви фетиши!

120 лв.преди 1 час
Основни данни
години:25 г.
ръст:160 см.
тегло:48 кг.
коса:Черна коса
очи:Кафяви очи
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
Пожелай ме и ще бъда твоята страстна любовница за вечерта очаквам те всеки ден мои терен .Цена за стандартен секс и френска с кондом за 30мин-80лв 1ч.-120лв екстрите се заплащат допълнително и ги коментираме на място.
Всеки има сексуслен фетиш, но не всеки може да го сподели, с интимния партньор...! Сподели фантазиите си с мен, а аз ще се постарая да ги превърна в реалност.. Обявата ми е за сериозни Господа с възможности и ясна представа какво търсят и желаят. Ако не сте наясно със себе си, нека не си губим времето взаимно! Държа на хигиена, анонимност, дискретност. Това не е клуб, работя сама. Мога да Ви
предложа - Стандартен секс и френска - 1час 120лв/30мин 80лв. Екстрите се до плащат! Федерос, масаж +50лв. френска без +30лв/ Бързи опции не предлагам. СтрогаГосподарка 30м. 80, лв1час120лв/Страпонн, писинг, фууд фетиш, връзване, фистинг, шамари, ритане, бой с камшик, фейсситинг и др. Сподели желанията си с твойта Господарка и ще ги осъществим! Бъди мой подчинен или моята послушна, кучка. Избери своята фантазия :) При интерес ми звънни.
Говорими езици
✓ Български