Didi... ! 100%* .*РЕАЛ*. Само 3 дни РУСЕ.

гр. Русе, Здравец Изток
60 лв.преди 10 часа
Основни данни
години:40 г.
ръст:160 см.
тегло:50 кг.
коса:Кафява коса
очи:Кафяви очи
гърди:Естествени, размер C
Може да съм твоя
от 0 ч до 24 ч.
Допълнителна информация
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!! Уважаеми клиенти, в предвид създалата се ситуация с вече установения Коронавирус и в допълнение с върлуващият вирус тип Б, Ви информирам : ЕКСТРИТЕ - френска без, лизане , свършване на лице/тяло и т.н. НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЛАГАНИ . Ползването на банята при мен преди обслужването е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО (предоставям консумативи за измиване и кърпа. Който желае може да ползва лични консумативи за тази цел , даже е препоръчително от гледна точка на личната хигиена). Искрено се надявам на разбиране, адекватно и отговорно поведение, както от моя страна, така и от Ваша. Вярвам , че по този начин ще се опитаме по-леко да преминем през създалата се обстановка. Благодаря за разбирането!Неудобно привлекателна.

Държа на хигиената. Анален не предлагам - само на собствен терен. 80 лв./час .,60 лв./пол.час - стандарт+френска с кондом. Френска без се доплаща 20 лв и е по преценка на място!
На скрити номера и смс-и не отговарям.
Не работя с пияни,наркомани и хора от ромски произход. Който няма пари - да не ми звъни и не се пазаря ! За чужденци цената е друга. ОБЯВАТА МИ Е РЕАЛНА!!! СНИМКИТЕ СА МОИ!!! Снимките съм аз и не бих се унижила да сложа снимки на други, защото имам достойнство.


Price is 100 lv per hour,80 lv per half-hour- standart sex blow job with condom.Without condom is paid extra 30 lv.Anal do not propose.Hidden nombers and SMS I will not answer .I do not work with drunk,drug addicts and gypsies.I speak only Bulgarian !!!
Говорими езици
Български