30минути 100лв и много фетиши

150 лв.преди 2 мес.
Основни данни
години:30 г.
ръст:160 см.
тегло:50 кг.
коса:Черна коса
очи:Пъстри очи
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
състояние на сексуална възбуда от секс господарката

Всеки има сексуален фетиш, но не всеки може да го сподели с интимния партньор. Трябва ли да изпитваме срам от своите сексуални фетиши, като от използването на секс играчки, например? Не!!! определение за още един фетиш, от който не бива да се срамуваме. Характерен е за мъжете, които са привлечени сексуално от Садо-мазо че леката болка може да повиши максимално сексуалната ни възбуда и това да доведе до серия от множествени оргазми?
”Аз разговарям с клиентите преди да пристигнат или когато пристигнат, за да изясним границите на техните желания”. По този начин човек може да е сигурен, че няма да пляска, бичува или удари някой, който не обича болката! ”
„Работейки с човек, трябва да се определят границите, а това, което се прави, трябва да се практикува безопасно и ефективно! Спри да се луташ!
Ако търсиш особено изживяване,
а не просто бърз номер, прочети до края.
Искаш го целия. Искаш да се движи в теб. Да пулсира. Да гори. Да те изпълва цялата. Навътре-навън. Първо бавно. После лудешки бързо. Искаш да те чукам, нали? Да не можеш да си поемеш дъх. Един след друг оргазмите ти те подлудяват. Спирам. Питаш ме защо. Защото го искам в устата ти. Искам да усещам как езикът ти си играе с главичката на пенис колана ми. Как я облизва. Засмуква. Искам да виждам как се движиш по него. Да го усещам в гърлото ти. Обичаш да свършвам в устата ти, нали? Обичаш вкуса на разни работи. Обичаш да чувстваш как я изхвърля на тласъци в гърлото ти. Мръсница. Обичам да си мръсница. Неееее - няма да свърша. Сменяме позата. Обичаш да съм зад теб, нали? Да заравяш глава във възглавницата и да тръпнеш след всеки мой тласък. Обичаш да те хващам за кръста и да те нанизвам на члена си, докато прималееш. Обичаш да сменям ритъма. Първо леко и бавно. После бързо и докрай. Питаш ме кога ще свърша. Когато ти се наситя.