Секси мацка

100 лв.преди 1 сед.
Основни данни
години:26 г.
ръст:165 см.
тегло:57 кг.
коса:Черна коса
очи:Кафяви очи
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
РЕАЛНИ СНИМКИ БЕЗ КОРЕКЦИЙ НА 100%.
Хигиена и медицински контрол на 100%
На скрити номера и смс-и НЕ отговарям!
Срещите стават с предварителна уговорка, минимум 30мин по рано.
Въпроси от сорта”Работиш ли? ”, при гореспоменатата информация са излишни. Щом вдигам, значи ”работя”.. щом не вдигам-уважавам клиента си и неговото време с мен( без да го игнорирам правейки си следващата уговорка в негово присъствие, затова звъннете по-късно).. Когато реша да си почивам телефона ми е изключен.
А сега нека Ви запозная със себе си:
Иска ми се наистина да се запознаете не с портфолиото(то е сухо, служебно и лъхащо на пари, а аз смятам че услугата трябва да е нещо комплексно, не на база калкулация, а това как усещаш човека срещу теб.. сексът започва от главата-за краката и косата могат всички), а с това какъв човек ще срещнете, защото преди всичко сме такива, нали? Красавица, боже опази не съм(красивото днес те обезобразява, виждайки хиалурон и силикон навсякъде). Аз минавам за симпатично-харизматична, напълно естествена жена - поне така ме описват след първите 10 минути :)За мъжете с мозък съм предизвикателство за тези със ”железен”нагон” дълго чакан бутон за рестарт, за тези, които могат да правят секс съм.. искаща!! Няма жена, която да не иска мъжки ръце и дъх по тялото си - Бога ми към това съм.Жената, тази която носи огъня в себе си, тази която знае как да те поведе към наистина доброто освобождаване, ТОВА съм аз.
Знам какво мога, стига ти да си достатъчно сексуално интелигентен, за да знаеш как да го получиш, без скруполите че даваш пари. Достатъчно подробно описание има на услугите. Четете, за да не си играем на преразкази по телефона. Уважавам хора с ясен поглед върху избраната от тях обява.