💎TOP💎 💋 ESCORT 💋 ♥️VIKI♥️

120 лв.преди 20 мин.
Основни данни
години:23 г.
ръст:170 см.
тегло:48 кг.
коса:Черна коса
очи:Кафяви очи
гърди:Естествени, размер A
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
Добре дошли в моя свят на удоволствие и удовлетворение!

Тук съм, за да превърна най-съкровените ви фантазии в реалност и да Ви осигуря едно незабравимо изживяване, изпълнено с удоволствие и разнообразие. С моя завладяващ чар и неустоима привлекателност гарантирам, че ще ви накарам да поискате още...

Бъдете сигурни, че снимките, които виждате, са 100% реални и демонстрират моята зашеметяваща красота и примамливи извивки. Вашето удовлетворение е мой основен приоритет и за да гарантирам вашето спокойствие, се подлагам на редовни медицински контрол.

Да се отдадете на моята компания е удоволствие, което ще надмине всичките Ви очаквания. Като елитен придружител, аз се грижа изключително за претенциозните господа, които знаят как да оценят по-фините неща в живота, включително жените, секса и чистото блаженство.

Хигиената, дискретността и анонимността са от първостепенно значение за мен, както и за вас. Можете да се доверите, че поддържам безупречна чистота и поверителност и в замяна очаквам същото от Вас. За да направим срещата ни безпроблемна, моля, направете уговорка с мен поне 30 минути предварително, като молбата ми към вас е да бъдете ясни със желанията си)

Не се колебайте да се впуснете в това вълнуващо пътешествие с мен. Очаквам с нетърпение вашето обаждане, за да изпълня най-съкровените ви желания и да създам спомени, които ще ви накарат да копнеете за още.

Напишете първия коментар или просто ми се обадете. Нека приключението започне сега)
Говорими езици
✓ Български  ✓ Deutsch  ✓ Türkçe  ✓ English  ✓ Ελληνικά  ✓ Español  ✓ Português