Прочетете обявата преди да звъните!!!

150 лв.преди 5 дни
Основни данни
години:49 г.
ръст:158 см.
тегло:62 кг.
коса:Руса коса
очи:Кафяви очи
гърди:Естествени, размер C
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
Половин час,бърза френска и масаж НЕ ПРЕДЛАГАМ!!!Ако търсите среща тип GFE (като любовница или гадже без усещането, че си плащате за моята компания) с истинска, пухкава пищна жена, която си има от всичко хубав и стегнат натурален бюст, бразилско дупе и коремче да омекотим триенето :), искате да дадете и получите добро отношение, което да доведе до желание за нови срещи и от двете страни вие сте на правилното място и продължете да четете.Ако търсите жена тип кльощава тунингована кифла с плочки на корема(аз съм направо с ламинат), изпълнения тип PSE (за незапознатите изпълнения като от порно филм) или просто вагина да охлабите жилата моля продължете да търсите другаде.
Без роми, лица под въздействието на наркотици, алкохол.Ако мислите, че цената е висока просто отминете! Годините и снимките ми са реални! Всичко, което предлагам с изключение на френска без влиза в цената (тя се доплаща 30 лв), включително целувки (стига да си допаднем), милувки, галене и тн.Без опити за смяна на радиостанциите чрез зърната ми и търсене на нефт и всякакви полезни и не толкова полезни неща из вагината ми! Анален секс, фейсфакинг, давене, анилингус, свършване по лице и в уста, гълтане и грубости не са ми по вкуса и НЕ ГИ ПРЕДЛАГАМ независимо от заплащането!!! СЕКС БЕЗ КОНДОМ НЕ ПРЕДЛАГАМ!!!Моля за обаждания 9-23 часа, през нощта не правя срещи.Правя до 2 срещи на ден, което предполага понякога да приключа и преди обявеното време, не съм на конвейр и ми трябват 30-60 минути да се приготвя и придвижа.За хотел или ваш адрес поемам ангажимент по моя преценка като цената е 220 лева за час за централните квартали, за по-далечни подлежат на допълнително уточнение. НЕ ИЗПРАЩАМ снимки и не осъществявам видео чатове.
И за тези, които са прочели обявата и все още не са избягали - не съм крива, сопната или груба предпочитам нещата да са ясни за да няма недоразумения и когато се видим да има ама това не правя, онова не ми харесва и не ме пипай тук или там.
Говорими езици
✓ Български  ✓ Deutsch  ✓ English  ✓ Español  ✓ Português