30 мин. - 30 лв. Взаимна френска и целувки са включени в цената!

гр. София , Манастирски ливади
60 лв.преди 8 часа
Основни данни
години:25 г.
ръст:175 см.
тегло:55 кг.
коса:Кафява коса
очи:Кафяви очи
гърди:Естествени, размер C
Може да съм твоя
от 8:00 ч. до 21:00 ч.
Допълнителна информация
Предлагам нежност и взаимни удоволствия. В цената влиза стандартен секс и взаимна френска с кондом, както и свършване на гърдите и целувки.

* 1 час - 60 лева * (две свършвания)
* 30 мин - 30 лева * (едно свършване)

НЕ ПРЕДЛАГАМ УСЛУГИ БЕЗ КОНДОМ!

Разполагам с хубав терен с удобно място за паркиране. За уговорка ми се обадете 15-20 минути предварително, за да ви дам адреса си.

При неспазена уговорка - номерът ви ще бъде блокиран. При грубо и просташко отношение - срещата ни се прекратява. Ако отношението ви по телефона не ми допадне - ще бъдете блокирани.

*** Всеки един, който се обажда с въпроси от сорта на ”какво предлагаш”, ”каква е цената”, ”може ли за после, може ли за утре”, ”снимките реални ли са” и подобни простотии - ще бъде блокиран директно. Всичко е описано в обявата - много моля да се обаждат хора с ясна представа какво и кога искат, за да не си губим времето взаимно. Ако сте решили, че искате да се срещнете с мен и описаните услуги ви допадат - звъннете за уговорка, аз съм на разположение между 08.00 -21.00ч. всеки ден. Благодаря. ***

Работя само с възпитани господа, които се отнасят с уважение към една жена. Същото ще получите и от моя страна. Гарантирам дискретност и очаквам същото.

Очаквам сериозни обаждания! :)
Говорими езици
✓ Български  ✓ English