Alexa Top Blond top Escort

гр. София , Център
200 лв.преди 18 часа
Основни данни
години:21 г.
ръст:170 см.
тегло:52 кг.
коса:Руса коса
очи:Пъстри очи
гърди:DD
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
Здравейте, аз съм Алекса, привлекателно момиче с перфектно тяло, малка талия и стегнати гърди пълни с вечното си желание за страст.
Смесица от елегантност, неустоима чувственост и
Erotic Massage,Tantra massage,Lingam massage,Nuro Nuro massage,Naked massage,Lomi lomi massage. Цената за масажа е 200 ле за един час, а опция за половин час е 150 лв. Вие имате вьзможността да изберете или еротичен масаж или стандартната секс услуга френска с кондом и стандартен секс на сьщата цена за полоеин час 150, а за един час 200 лв.
Моля, разгледайте и различните видове екстри / услуги, които мога да предложа:
Ексрите и глезотийките, които предлагам ще изброя по долу, за да имате ясна представа какво по точно предлагам:
❌69
❌Foot fetish
❌Turkish massage
❌Свършване по тялото
❌Френска без
❌Ballbusting
❌Строга господарка
❌Влизане в роля
Екстрите, които изброих по горе са с доплащане разбира се, цената се определя от времертаенето и в зависимост от екстрите, които желаете и, за да съм максимално коректна към всеки клиент може да се направи пакетна цена за повече екстри само при самата реална среща.
Мога да Ви посетя във вашия град за оферта най -малко за 3 часа стандартна услуга 600 лв и транспорта отделно е за ваша сметка, като срещата става само с предварителна уговорка в нормално време по телефона моля!
С уважение Ваша Алекса!

100% медицински контрол!
100% анонимна!
Гарантирано реални снимки, не работя с други обяви в други сайтове, това е единственната ми обява с тези мои снимки, ако видите другъде моя обява значи е фалшива.
Говорими езици
✓ Български  ✓ Deutsch  ✓ English