Пътувам извън София специално за вас 🚕Деси

гр. София , Лозенец
200 лв.преди 1 сед.
Основни данни
години:21 г.
ръст:164 см.
тегло:53 кг.
коса:Черна коса
очи:Черни очи
гърди:C
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
дравейте на всички, радвам сe, че съм тук сред Вас и, че ще мога да Ви дам удоволствието от което имате нужда :)
Казвам се Деси, млада, красива и много палава.
Живея в София, обичам да пътувам и се запознавам с различни нови хора и приятели, затова имам практиката да посещавам адреси извън София.
Посещавам целия регион Перник, Радомир, Дупница, Сапарева баня, Благоевград, Банско, Разлог, Гоце Делчев и целия регион. Посещението при вас става с преварителна уговорка по телефона само, когато уточниме условията за срещата., като транспорта е за ваша сметка.
Офертата ми е минимум за 2 часа стандартен секс с приятна компания. Мога да Ви придружа за ваше събитие или повод. За повече часове правя отстъпка. За 6 часа цяла вечер с отстъпката е 1000 лв (това е стандартен сервиз без включени екстри, ако желаете екстри те се договарят единственно и само на място с доплащане разбира се )
За ваше улеснение предлагам и препоръчителна услуга Girlfriend Expiriens цената за един час е 500 лв със всички включени екстри (услугата е буквално от самото виждането ни, като гаджета.)За повече време самата услуга Girlfriend Expiriens е с много голяма отстъпка, цената с отстъоката за 6 часа от 1500 до 1800 лв в зависимост ог това какво по точно ще желаете, затова тази цена е ориентировъчна.
Гарантирам дискретност и коректност.

Очаквам вашите обаждания!

До скоро мили приятели!
Целувки от мен Деси!
Говорими езици
✓ Български  ✓ Deutsch  ✓ English