Днес с терен Наоми Кембъл

200 лв.преди 2 дни
Основни данни
години:27 г.
ръст:170 см.
тегло:54 кг.
коса:Черна коса
очи:Черни очи
Може да съм твоя
от 0:00 ч. до 24:00 ч.
Допълнителна информация
⚜️Здравейте, казвам се Наоми, като Наоми Кемпбел, защото много приличам на нея.
❗️Нека паднат всички задръжки!
Имам терен.
Цената за един час с мен в моята приятна компания е 200 лева.
❗️❗️❗️Срещи правя само със сериозни и платежоспособни Господа, които имат възможност и желание да се срещнат с момиче като мен.
При несериозно отношение, грубост, разговора приключва, като блокирам абоната.
❗️Подбирам хората с които се срещам, не се срещам със всеки на всяка цена. Уважавам само джентълмени и мъже с, които наистина срещата ще бъде приятна и за двамата.
Опитвал ли си афроамериканка (негърка )сега е момента да опиташ и усетиш най -екзотичната мацка в сайта, неповторима и единствена, както се вижда от снимките висока, слаба с много голям бюст.
⚜️Нека се представя с няколко думи: Говоря български и харесвам много българския мъж защото е голям джентълмен и много сексуален, затова ще бъде истинско удоволствие за мен да се запознаем и прекараме времето заедно страхотно.
. Дискретността и коректността са на първо място за мен както моля и от ваша страна. С удоволствие бих изпила и чаша вино с вас бих ви подарила един невероятен секс, който никога няма да забравите и винаги ще се сещате когато видите друга афроамериканка като мен.
❗️Поемам ангажименти само за цяла вечер, но не по малко, като среща с мен става с предварителна уговорка няколко часа по рано, тъй като не съм в района, пътувам само с резервация и предварително уговаряне, срещата става само на ваш терен или хотел, транспортните разходи са за ваша сметка.
⚜️Цената за цяла вечер за стандартната услуга е 1000 лв като в тази цена няма включени екстри, те се коментират единствено и само на място с доплащане разбира се.
❗️Споделете и неказабъвлението започне сега!
Говорими езици
✓ Български  ✓ Deutsch  ✓ English